Een ijzersterke productfeed als basis van jouw Google Shopping strategie.

Goede productdata is een essentieel onderdeel van jouw webshop. Productfeeds vormen namelijk de basis van een goede Google Shopping-strategie. Zorg met onze feed optimalisatie voor een ijzersterke en stabiele basis van jouw productfeeds.

Meer informatie aanvragen
Optimaliseer je productfeed Verbeter je Shopping performance

Stroomlijn je productfeed en verbeter productvermeldingen.

Het is tegenwoordig essentieel om te zorgen dat je productfeed optimaal in elkaar zit om het meeste uit de beschikbare gegevens te halen. Maar wat houdt een optimale productfeed precies in? Een groot deel van productfeed optimalisatie is het verrijken van de productdata en gegevens die jouw webshop doorstuurt naar bijvoorbeeld Google Shopping. Hoe completer en duidelijker deze data is, hoe meer jij jouw producten in de kijker speelt.

De mate van optimaliseren van de productfeed heeft dus een enorme impact op de zichtbaarheid en verkopen van jouw producten. Hoe completer de productfeed en dus productvermelding, hoe beter deze opgepakt wordt door Google.

Meer informatie aanvragen
Productfeed optimalisatie

Verhoog de kwaliteit van de productgegevens in je productfeed.

Onze Google Shopping-feedspecialisten werken als een uitbreiding van jouw eigen team om samen jouw Google Shopping-productfeed en productvermeldingen te optimaliseren.

Vaak weten klanten precies waar ze naar op zoek zijn. Het is daarom belangrijk dat jij jouw producten zo specifiek mogelijk naar voren laat komen in Google Shopping. Dit gebeurt via jouw productfeed. Om te zorgen dat jij optimaal presteert is het noodzakelijk dat je de juiste data beschikbaar stelt.

Om te concurreren op Google Shopping, heb je productfeeds nodig die verder gaan dan de basis vermeldingsvereisten. Veel organisaties hebben niet de tijd om deze continu veranderende standaarden bij te houden, of de tools om hun productdata te optimaliseren volgens best practices van Google. Wij wel.

Het optimaliseren van een productfeed bestaat uit verschillende onderdelen. Onze feedspecialisten zorgen voor productdata optimalisatie zodat jij je kunt richten op andere aspecten van jouw webwinkel. Wil jij optimaal presteren en een solide fundament van jouw productgegevens neerzetten? We helpen graag.

  • Relevantere bezoekers en kostenverlaging
  • Robuuste productvermeldingen
  • Advies van productexperts
  • Verhoogde efficiëntie
Ontdek onze oplossingen, stel je vraag

We zoomen graag in op jouw situatie en bekijken samen waar kansen liggen.

Meer informatie aanvragen
Boek demo