Bespaar direct op je Google Shopping uitgaven.

Verlies geen onnodig budget aan Google Shopping door geen gebruik te maken van een Comparison Shopping Service (CSS). Meld je aan en bespaar direct op je kosten.

Bespaar direct 20% op je Shopping uitgaven

Voorkom onnodige kosten voor Shopping ads.

Geen gebruik maken van een CSS betekent onnodig geld verliezen. Elke moderne e-commerce-adverteerder gebruikt tegenwoordig een CSS, dus zorg ervoor dat jij deze essentiële stap ook zet. Blijf je concurrentie voor, bespaar aanzienlijk en krijg meer vertoningen voor je webshop. Let’s get shopping.

Direct aanmelden
Google's CSS programma

De voordelen van een goede CSS.

In een steeds competitievere omgeving hebben webwinkels behoefte aan slimmere, snellere en efficiëntere manieren om hun producten te verkopen. Het aansluiten bij een CSS is een veelgebruikte manier om dit zonder moeite voor elkaar te krijgen in Google Shopping.

Door je aan te sluiten bij een CSS kun je direct 20% besparen op je Shopping uitgaven. Hoe dit kan? In 2017 kreeg Google een boete voor het misbruiken van zijn dominantie in de zoekresultaten door een oneerlijk voordeel te geven aan zijn eigen Shopping site en Google Shopping-resultaten hoger te plaatsen ten opzichte van de concurrentie. Na een rechterlijke uitspraak moest Google de veiling openstellen voor andere Comparison Shopping Services om deze zo eerlijker en concurrerender te maken.

Wanneer je bij Google Shopping aangesloten blijft, gaat slecht € 0,80 van elke euro Shopping budget de veiling in. Wanneer je je aansluit bij een CSS wordt de volledige euro benut. Productbuddy biedt jou de voordelen van zo’n CSS.

  • 20% korting op je Shopping uitgaven
  • Direct profiteren zonder de controle te verliezen
  • Geen downtime van advertenties
  • Geen opzegtermijn
Direct aanmelden
Binnen enkele klikken geregeld

Sluit je aan bij de voordeligste CSS van Nederland.

Ook direct 20% besparen op je Google Shopping Ads? Meld je eenvoudig aan bij Productbuddy CSS voor slechts € 25,- per maand. Wij zijn de voordeligste CSS van Nederland.

  • Direct 20% besparen in Google Shopping
  • Overstappen zonder downtime
  • Data veilig opgeslagen in Nederland
  • Volledige controle over je advertenties
  • Geen verbintenissen, dagelijks opzegbaar
  • Nederlandse ondersteuning
Comparison Shopping Partner
Heb je al een account?
Inloggen
Veelgestelde vragen

Vragen?
We beantwoorden ze graag.

We begrijpen als geen ander dat sommige zaken vragen oproepen. We geven je graag een duidelijk en transparant antwoord. Je vind hiernaast direct antwoord op enkele veelgestelde vragen. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen?

Neem contact op
Wat verandert er allemaal voor mij?

Het enige wat voor jou verandert is dat je in jouw Google Merchant Center account ziet dat je via Productbuddy adverteert en bij jouw Google Shopping advertenties staat 'via Productbuddy'. Daarnaast krijg je natuurlijk meer kracht tijdens het bieden in Google Shopping.

Waarom krijg ik deze korting?

Vroeger was adverteren in de shopping box van Google alleen mogelijk via Google. De EU heeft bepaald dat Google ook concurrentie toe moest laten en deze concurrenten een voordeel moest bieden. Productbuddy is zo'n concurrent. Daarom kun je met Productbuddy voordeliger adverteren in Google Shopping dan rechtstreeks via Google zelf.

Wat is een Comparison Shopping Service?

CSS'en kunnen namens webshops die ze vertegenwoordigen Shopping-advertenties plaatsen in op de algemene pagina's met zoekresultaten van Google Shopping. Adverteren via een CSS als Productbuddy is 20% voordeliger dan adverteren zonder een CSS. Vrijwel elke serieuze webshop maakt daarom gebruik van een CSS.

Is er verschil tussen CSS'en die ik kan kiezen?

Iedere CSS biedt jou het voordeel qua biedkracht exact hetzelfde, hierin zit geen verschil per CSS. CSS kunnen verder eigen set aan optionele extra hulpmiddelen bieden om jouw positie in Shopping nog beter te ondersteunen.

Krijg ik echt 20% korting op mijn Google Shopping kosten?

Nee, het is niet zo dat je jouw normale factuur van Google Shopping ontvangt met daarop 20% korting. Wel kun je in potentie 20% besparen.

Hoe dit precies werkt? Google Shopping werkt met een biedsysteem; voor de weergave van productadvertenties bied je op tegen andere adverteerders.

Stel je hebt een advertentie die vergelijkbaar presteert met een advertentie van een concurrent. Als jij dan € 1,- per klik bied en je concurrent biedt € 1,10 dan zal de advertentie van jouw concurrent worden weergegeven. Bied jij € 1,- terwijl je aangesloten bent bij Productbuddy, dan wordt jouw bod van € 1,- nu 20% meer waard (€ 1,20) en wordt jouw advertentie dus weergegeven. Jouw bieding wordt dus 20% sterker dan een concurrent zonder CSS.

In de praktijk betekent dit dat je gewoon teveel betaalt zonder CSS.

Wij leiden je graag rond in onze oplossingen

In een persoonlijke demo zoomen we in op jouw situatie en bekijken we samen waar kansen liggen.

Plan een gratis demo
Boek demo